Preview

Advanced Engineering Research (Rostov-on-Don)

Advanced search

RESEARCH FRICTION PROPERTYES OF SEASONINGS

Abstract

The received data by definition of dependences friction factors from humidity of parsley, parsnip and celery are used at substantiation of choice of rational hydrodynamical mode of the drying providing uniform mixing, maximum preservation of particles and intensification of their drying process.

About the Authors

A.N. OSTRIKOV

Russian Federation


J.V. SKLADCHIKOVA

Russian Federation


References

1. Авдеев Н.Е.Перспективные типы центробежных и гравитационных сепараторов: теория и анализ конструкций/Н.Е. Авдеев и др. -Воронеж: Воронежский государственный университет, 2005. -637 с.

2. Остриков А.Н. Кинетика комбинированных режимов сушки кореньев пастернака/А.Н. Остриков, Ю.В. Складчикова//Инновационные технологии переработки сельскохозяйственного сырья в обеспечении качества жизни: наука, образование и производство: мат. Междунар. науч.-практ. конф./Воронеж. гос. технол. акад. -Воронеж, 2008. -С. 292-293.


Review

For citations:


OSTRIKOV A., SKLADCHIKOVA J. RESEARCH FRICTION PROPERTYES OF SEASONINGS. Vestnik of Don State Technical University. 2009;9(2):255-261. (In Russ.)

Views: 337


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2687-1653 (Online)